Brug din Smartphone i Paris

Hvis du har en smartphone – iPhone eller Android - en iPod Touch eller en iPad, er der masser af muligheder for at hente smarte apps/programmer om Paris. Dem kan du bruge inden du tager af sted til at planlæge din rejse med, eller du kan bruge dem under din rejse.   

I App Store og Android Market finder du flere kort over Paris, metrokort og guidebøger – fx Lonely Planet. Nogle af dem koster lidt, mens andre er gratis.Går turen til Disneyland Paris, har Disney lavet en officiel app med masser af informationer, kort og beskrivelser af forlystelserne.  

Det kan være en god idé at hente de Paris apps, der ikke kræver, at man er på nettet for at bruge dem, da det kan være enormt dyrt at bruge smartphones i udlandet. Tjek priserne med din mobiludbyder inden du tager af sted.
Har du hårdt brug for at komme på nettet for at bruge en app i Paris, findes der trådløst internet på mange af Paris’ caféer. Det er billigere at gå herind, købe en cola og bruge internettet end at betale høje roamingtakster. Derudover er der internet på mange hoteller i Paris. Spørg i receptionen på dit hotel.   

App markederne bliver hele tiden udvidet med flere smarte apps. Tjek selv App Store og Android Market inden du drager mod Paris og find de apps, du kan bruge på din Paris rejse.

Praktisk info: