Disneyland Paris-tilbud

Paris.dk har altid gode tilbud på ferie ved Disneyland Paris. Når du bestiller et af Disneys egne hoteller med Paris.dk, får du masser af fordele i Disneyland Paris. Læs mere om tilbud på hotel og entré til Disneyland Paris her.
Copyright Disneyland Paris

Ferie i Disneyland® Paris

Paris.dk udbyder i samarbejde med Disney® Danmark og FDM travel gode tilbud på rejser til Disneyland® Paris med hotel, entré og eventuel flybillet.
Bemærk at vores hotelpriser inkluderer entré til de to Disney-parker, hvis du booker et af Disneyland Paris' egne hoteller.

Entrébillet til Disneyland Paris

Du kan når som helst ringe til vores professionelle kundeservice på telefon 70 11 03 11. Her kan du få hjælp til din online booking af fly og hotel og samtidig bestille entrébillet til Disneyland® Paris. Det kan være en fordel at købe entrébilletten på forhånd, så du slipper for at stå i timelange køer, når du ankommer til Disneyland Paris. Bemærk dog, at entré er inkluderet i Disneyland Paris' egne hoteller.

To Disneyparker - download kort her

Disneyland® Paris består af to forlystelsesparker, nemlig Walt Disney Studios® Park og Disneyland® Park. Begge parker kan opleves på én dag, men det anbefales at have minimum to hele dage i Disneyland® Paris for at få den bedste oplevelse. Vælg et hotel i nærheden af Disneyland, da trafikken kan være tæt.

Oplev byernes på din rejse til Disneyland Paris

Disneyland® Paris ligger blot 32 km fra det romantiske Paris. Så hvorfor ikke opleve begge dele på din rejse? Her på Paris.dk kan du læse om bykvartererne i Paris og om de oplevelser, som venter dig i Frankrigs hovedstad.
Det er let at komme med bil eller tog fra EuroDisney til centrum af Paris. Læs mere om transporten mellem Disneyland og Paris her. Find et godt tilbud på hotel i storbyen Paris ved at søge på dine rejsedatoer i søgeboksen øverst til højre.

Oversigt over Disney's egne hoteller i Disneyland® Paris

Du kan med fordel vælge at bo på Disneys egne hoteller i Disneyland Paris. Belligenheden er super, prisen inkluderer entré til begge parker i Disneyland Paris og børn under 7 år bor gratis!
Her ser du en liste over de hoteller i Disneyland Paris, som er ejet af Disneyland og indgår i tilbuddene ovenfor:

Rigtig god fornøjelse!

Område: