Disneyland Paris tilbud

Billige rejser til Disneyland(c) Paris med hotel, fly og entré

Få en ekstra overnatning med entré!

Når du booker 3, 4 eller 5 nætter på et af Disneys egne hoteller ved Disneyland® Paris, kan du gøre brug af følgende Disneyland Paris tilbud.
  • Bestil 3 nætter og betal kun for 2.
  • Bestil 4 nætter og betal kun for 3.
  • Bestil 5 nætter og betal kun for 4.
Husk at børn under 7 år bor for 0 kr. i forældrenes værelse. Bemærk dog, at morgenmad ikke er inkluderet ved ophold på Disney's Davy Crockett Ranch. Dette tilbud gælder et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Udfyld søgeboksen øverst til højre med dine rejsedatoer - så søger du blandt alle Disneyland Paris hotellerne og finder de bedste tilbud. Husk også at adgang til Disneyland Paris og forlystelserne for hele familien er inkluderet i prisen, når du bestiller med Paris.dk.


Se video om Disneyland Paris hoteller

Se denne video med dansk tale og få et overblik over Disneyland Paris hoteller ved EuroDisney.

To Disneyparker - download kort her

Disneyland® Paris består af to forlystelsesparker, nemlig Walt Disney Studios® Park og Disneyland® Park. Begge parker kan opleves på én dag, men det anbefales at have minimum to hele dage i Disneyland® Paris for at få den bedste oplevelse. Vælg et hotel i nærheden af Disneyland, da trafikken kan være tæt.

Oplev byernes by på din rejse til Disneyland Paris

Disneyland® Paris ligger blot 32 km fra det romantiske Paris. Så hvorfor ikke opleve begge dele på din rejse? Her på Paris.dk kan du læse om bykvartererne i Paris og om de oplevelser, som venter dig i Frankrigs hovedstad. Det er let at komme med bil eller tog fra EuroDisney til centrum af Paris. Læs mere om transporten mellem Disneyland og Paris her. Find et godt tilbud på hotel i storbyen Paris ved at søge på dine rejsedatoer i søgeboksen øverst til højre.

Oversigt over Disney's egne hoteller i Disneyland® Paris

Du kan med fordel vælge at bo på Disneys egne hoteller i Disneyland Paris. Belligenheden er super, prisen inkluderer entré til begge parker i Disneyland Paris og børn under 7 år bor gratis! Her ser du en liste over de hoteller i Disneyland Paris, som er ejet af Disneyland og indgår i tilbuddene ovenfor:
FDM travel er skandinaviens største udbyder af Disneyland Paris tilbud - klik og læs mere. Her finder du de bedste tilbud på hoteller ved Disneyland Paris.
Walt Disney Studios Park i Eurodisney
Tags: Disneyland® Eurodisney
Abonnér på feed Bookmark and Share

Paris.dk er din ekspert på rejser til Paris - og gør det let og billigt for dig.
Søg laveste priser på lavpris flybilletter og hoteller fra budget til luksus.