Disneyland® Hotel

Disneyland® Hotel er toppen af poppen i Disneyland® Paris. Se mere om det eventyrlige Disneyland hotel her og find links til en lang række andre Disneyland Paris hoteller.

Hvis du ønsker at bo på et af de absolut lækreste Disneyland Paris-hoteller, så skal du vælge Disneyland® Hotel. Disneyland Paris hotellet har komfortable, rumlige værelser i pastelfarver med ægte eventyrlig Disney-stemning. Det luksuriøse, lyserøde og lækre Disneyland Paris hotel er holdt i victoriansk stil og er det fineste af alle Disneyland® Paris hotellerne. Når I bestiller Disneyland® Hotel med paris.dk får I morgenmad og fri adgang til de to Disney-parker med i prisen.

Optimal placering

Det eventyrlige Disneyland® Hotel ligger lige ved indgangen til de to forlystelsesparker med udsigt ud over Disneyland Park og kun 3 minutters gang til Walt Disney Studios Park. Her på Disneyland® Hotel får du det mest optimale ud af din ferie i Disneyland Paris og bruger ikke unødig tid på transport.

I de to restauranter på Disneyland Hotel® har I mulighed for både buffet og à la carte bestilling. Restaurant Inventions serverer international buffet og Restaurant California Grill serverer gastronomisk haute-cuisine med udsigt til Disneyland Park. Start eller slut aftenen i Café Fantasia pianobar på Disneyland® Hotel med en drink eller en sodavand.

Vand i lange baner

Dette Disneyland Paris-hotel har også sit helt eget badeland med både jacuzzi, dampbad, sauna og motionscenter. Børnene kan lege i Minnie Club, som er et legerum med veluddannet personale, mens de voksne slapper af i den fornemme Celestia Spa med massager og dejlige skønhedsbehandlinger.

Egen parkeringsservice

Disneyland® Hotel har parkeringsservice med parkeringsvagt (inkluderet i prisen), roomservice 24 timer i døgnet og mulighed for at møde eller endda spise sammen med Disney-figurerne til morgenmanden. Hvis du vil have den ultimative oplevelse på et Disneyland® Paris hotel, så skal du vælge Disneyland® Hotel.

Enkelt at besøge Disneyland®

Med paris.dk har du muligheden for at lade bilen stå i Danmark og flyve billigt til Paris med en af vores mange daglige flyafgange. Fra Paris’ Charles de Gaulle lufthavn kommer du let til Disneyland® Hotel og de andre Disneyland Paris-hoteller med VEA shuttle-bussen. Du kan let bestille bussen hos FDM travel på 70 11 60 11.

Bestil Disneyland® Hotel hos FDM travel

Mere om Disneyland Paris-hoteller

Vi anbefaler, at du bor på et af Disneyland Paris' egne hoteller - så får du nemlig gratis adgang til Disneyland Paris inkl. forlystelser. Læs mere om de enkelte Disneyland Paris hoteller - klik på et hotel herunder:

Bemærk, at når du booker et af disse Disneyland Paris hoteller med Paris.dk, så får du både fri adgang til Disneyland Paris og morgenmad med i prisen.

Område: