Disneyland® Park

Disneyland Park

Den ældste park er Disneyland® Park, som åbnede i 1992.

Parken er inddelt i seks forskellige områder. Download kort over Disneyland® Park her.

Besøg blandt andet:

  • Main Street USA ligger ved indgangen til Disneyland® Park ikke langt fra Disneyland Hotel og ligner en lille amerikansk by i perfekt Disney-stil. Her finder du City Hall, som er informationskontoret for Disneyland® Park, og en masse caféer, restauranter og forretninger med tegneseriefigurer i naturlig størrelse foran til at byde dig velkommen.
  • Frontierland er stedet i Disneyland® Park, hvor du oplever det vilde vesten. Indianer-tipier, bålplads, bjælkehytter og cowboys. Her kan du købe lidt sødt fra en af de åbne prærievogne og tage med hjem til hotellet. Prøv rutsjebanen Big Thunder Mountain, som kører gennem minerne samt Phantom Maor, som er et aldrende sydstatspalæ, som hjemsøges af ånder og spøgelser.
  • Adventureland er stemning fra opdagelsesrejser med junglelyde og bambusskove, og grænser op til Bazaren med østens mystik og boder. I Adventureland i Disneyland® Park i Disneyland® Paris kan du prøve Indiana Jones rutsjebanen og gå på opdagelse i filmuniverset Pirates of the Caribbean.

Læs mere om Disneyland® Park i Disneyland® Paris

Område: