Disney's Davy Crockett Ranch

Disney's Davy Crockett Ranch® er et af de mest populære Disneyland Paris® hoteller. Det ligger i en skov i køreafstand fra Disneyland Paris® og har en hyggelig afslappet stemning. Læs mere om dette to-stjernede Disneyland Paris hotel

Når du bor på Disneys Davy Crockett Ranch får hele din familie fri entré til Disneyland Paris og morgenmad med i prisen.

Se mere om tilbud på Disneyland® Paris med Paris.dk

Mere om Disneys Davy Crockett Ranch®

Det 2-stjernede Disney's Davy Crockett Ranch i Disneyland® Paris er er ideel overnatning, hvis du har bil på din rejse. Morgenmad er inkluderet i prisen og det er fri adgang til de to Disney-parker også!
Disney's Davy Crockett Ranch® ligger cirka 5 kilometer fra de to Disney-parker i et lækkert skovområde og indbyder til rigtig familiehygge og uformel, afslappet stemning. Her er mulighed for parkering – både ved din hytte og ved Disney-parkerne (inkluderet i prisen).

Temaet i Disney's Davy Crockett Ranch® er vildmarksferie med pelsjægere og guldgravere. Stilen og gennemført og scenen er sat til en helt speciel familieferie. De fritliggende træhytterne huser op til 6 personer og har TV, telefon, køkken og soveværelse ned dobbeltseng og etageseng.

Foran hver hytte er der terrasse med egen grill, hvor sommeraftenerne kan tilbringes. Om morgenen henter du den inkluderede take away morgenmad, som du nyder i hytten med familien.

Badeland og aktiviteter

Disney's Davy Crockett Ranch® har et stort indendørs badeland med rutsjebane for de små og jacuzzi for de voksne. Det er især herligt, hvis der skulle være en enkelt dag med dårligt vejr på din ferie. Med badelandet er i sikret sjov og familie-spas uanset vejret.

Disney's Davy Crockett Ranch® har masser af aktiviteter for hele familien. Her er mulighed for ponyridning, cykelleje, tennis, bueskydning og et lille dyreland med forskellige dyr.

Her findes også en lille butik med madvarer og souvenirs. Her også en hyggelig restaurant med børnevenlig mad og en bar med live country musik og karaoke.

Med bil eller fly til Disney's Davy Crockett Ranch®

Vær opmærksom på, at der ikke kører bus fra Disney's Davy Crockett Ranch® til Disney-parkerne. Det er et must at have egen bil. Det er også en glimrende mulighed at flyve billigt til fra Danmark til Paris og herfra køre i en lejet bil direkte til Disney's Davy Crockett Ranch® omkring 30 km fra Charles de Gaulle lufthavn. Du kan søge billige priser på både Disney's Davy Crockett Ranch® og flybillet samt billeje ved at klikke herunder.

Du kan også udfylde søgeboksen øverst til højre med dine rejsedatoer - så søger du blandt alle Disneyland Paris hotellerne.

Links om Disney's Davy Crockett Ranch®

Læs mere om hotte Disneyland® Paris tilbud. Du finder også mere information om Disney's Davy Crockett Ranch hos FDM travel, som også tilbyder rejser hertil. Ofte finder du her gode tilbud og rabatter. Du kan også læse om andre gæsterne oplevelser af Disney's Davy Crockett Ranch hos Tripadvisor og Zoover.
Læs om andre gode priser på Disneyland Paris hoteller med Paris.dk.

Område: