Disney's Hotel Cheyenne

På Disney's Hotel Cheyenne® er temaet westernfilm. Hotellet ligner en kulisse fra en westernfilm og her kan du opleve næsten ægte cowboy-stemning. Læs mere om det populære Disney's Hotel Cheyenne® her.

Det 2-stjernede hotel ved Disneyland® Paris er indrettet som en by i nybyggerstil med saloons, farverige facader og verandaer.

Her får du næsten fornemmelse af at være med i en cowboy-film. Disney's Hotel Cheyenne® ligger cirka 15 minutters gang fra Disney-parkerne.

Du kan tage turen til fods eller med en af de mange shuttlebusser, som kører i pendulfart mellem Disney's Hotel Cheyenne, Disneyland Park og Walt Disneys Studios Park (bussen er inkluderet i prisen).

Værelserne på Disney's Hotel Cheyenne®

Værelserne på Disney's Hotel Cheyenne® er indrettet i westernstil og har en dobbeltseng samt etageseng.

Hotellet har også restaurant med buffet. Restauranten hedder Chuck Wagon Café og her indretningen som taget ud af en westernfilm.

Du kan også nappe en drink eller sodavand i bar på Disney's Hotel Cheyenne® – baren hedder selvfølgelig Red Garter Saloon og har ofte levende country musik.

På Disney's Hotel Cheyenne® børnene lege i et indendørs legerum eller give den gas i et udendørs western-fort, som er indrettet som legetplads. Her er også god chance for at blive fotograferet sammen med Disney-figurerne.

Kør-selv eller flyv til Disney's Hotel Cheyenne®

Du kan i bil kører direkte til Disney's Hotel Cheyenne®, som har parkering (inkluderet i prisen).

Hvis du flyver til Paris fra Danmark med en af vores billige flyafgange, så kommer du let til Disney's Hotel Cheyenne® med VEA bussen.

Bussen kører direkte fra Charles de Gaulle lufthavn til Disney's Hotel Cheyenne® og de andre Disney-hoteller. Du kan bestille bussen hos FDM travel på 70 11 60 11.

Søg og bestil din rejse til Disney's Hotel Cheyenne® allerede nu. Klik på et af linkene herunder og find aktuelle priser. Bestil Disney's Hotel Cheyenne® hos FDM travel

Links til mere information om Disney's Hotel Cheyenne®

Her finder du mere viden om Disneyland Paris tilbud. Læs om andre rejsendes oplevelse af Disney's Hotel Cheyenne® hos Tripadvisor. Hvis du vil have mere faktuel information om hotellet, så anbefaler vi Wikipedia. Læs om andre gode tilbud på Disneyland Paris hoteller med Paris.dk.

Læs om flere vilde tilbud på Disneyland® Paris

Område: