Disney's Newport Bay Club

Disney's Newport Bay Club® er et af de største hoteller i Europa. Her er teamet centreret omkring de syv verdenshave og sejlads. Læs mere om dette Disneyland Paris hotel her og find gode online priser.

Omkring 10 minutters gang fra indgangen til de to parker i Disneyland® Paris ligger det maritime 3-stjernede Disney's Newport Bay Club®. Hotellets tema er sejlads og eventyr på havet, og stilen er lyseblå
farver, romantiske værelser og personale i sømandstøj. Hotellets placering tæt på begge Disney-parker og direkte ud til Lake Disney® er helt suveræn.

Hotellet er et af de største hoteller i Europa med mere end 1000 værelser og har da også sit eget badeland med både indendørs og udendørs afdeling. Fra Disney's Newport Bay Club® kommer du let til til Disney-parkerne til fods eller med shuttlebus, som kører til og fra Disneyland® Park og Walt Disneys Studios® Park (inkluderet i prisen).

Disney's Newport Bay Club® har to restauranter i nautisk stil, og her nyder du lækre fiskespecialiteter og grillretter med en ligeså velsmagende udsigt til Lake Disney. Hertil kommer hotellets to barer, Fisherman’s Wharf og The Captain Quarters, hvor du kan fortælle røverhistorier fra de syv verdenshave eller bare sludre om dagens oplevelser i Disney-parkerne.

Værelserne på Disney's Newport Bay Club®

Værelserne på Disney's Newport Bay Club® har aircondition og er dekoreret i nuancer af blåt og hvidt med en romantisk maritim stemning. På værelserne på har du TV, telefon, minibar og safe.

Med bil eller fly

Du kan kører i bil direkte til Disney's Newport Bay Club®, som har gratis parkering. Hvis du vælger at flyve til Paris fra Danmark, så anbefaler vi, at du tager VEA bussen, som kører direkte fra Charles de Gaulle lufthavn til Disney's Newport Bay Club® og de andre Disney-hoteller. Du kan bestille bussen hos FDM travel på 70 11 60 11.

Bestil Disney's Newport Bay Club® hos FDM travel

Links til mere information

Læs om Disneyland Paris tilbud med paris.dk.
Du kan finde mere information om Disney's Newport Bay Club® på Wikipedia og på Disneyland® Paris’ officielle danske side. Læs mere om andre turister erfaringer med Disney's Newport Bay Club hos Tripadvisor. Se flere videoer om Disneyland Paris hoteller her.

Område: