Disney's Sequoia Lodge

Er du til hygge, natur og åben pejs? Så er Disney's Sequoia Lodge® det rette hotel for dig ved Disneyland Paris®. Læs mere om det skønne hotel her.

Ved Disneyland® Paris ligger det 3-stjernede Disney's Sequoia Lodge®. Det er ideelt for dig, som elsker natur, god mad og afslapning foran pejsen.

På Disney's Sequoia Lodge® får du fornemmelsen af at bo midt i en af USA’s nationalparker – her er fyldt med nåletræer, udsigt til en sø og selve hotellet er opført som en stor amerikansk lodge i rustikke byggematerialer. P

å Disney's Sequoia Lodge® mærker du stemningen allerede, når du ankommer til receptionen og det fælles opholdsrum med en stor åben pejs. Disney's Sequoia Lodge® er en hyggelig oase for din familie tæt på Disneyland® Park og Walt Disneys Studios® Park, som ligger omkring ti minutters gang væk.

I fællesrummet foran den gigantiske pejs ligger Redwood Bar and Lounge, hvor du kan slappe af med en drink. Disney's Sequoia Lodge® har sit eget badeland med jacuzzi, dampbad og sauna, ligesom du også finder et motionscenter for de ekstra aktive. Her også udendørs legeplads.  

Hotelværelserne på Disney's Sequoia Lodge®

Værelserne er komfortable og med familiehygge i centrum. Disney's Sequoia Lodge® har gratis parkering. Du spiser godt på Disney's Sequoia Lodge’s to helt egne restauranter. Beaver Creek Tavern har buffet og international menu, mens Hunter’s Grill har buffet og à la carte.

Kør-selv eller flyv billigt til Paris

Du kan også lade bilen stå i Danmark og i stedet flyve til Paris med en af vores mange billige flyafgange, som afgår flere gange dagligt. Klik på linket længere nede på denne side og søg rejse til Disneyland Paris med billigt fly og hotel. Når du så er fremme i lufthavnen i Paris kommer du let til Disney's Sequoia Lodge® med VEA bussen. Den specielle VEA-bus kører direkte fra Charles de Gaulle lufthavn til Disney's Sequoia Lodge® og de andre Disney-hoteller. Du kan bestille busbilletten hos FDM travel på 70 11 60 11. 

Bestil Disney's Sequoia Lodge hos FDM travel

Læs mere om Disney's Sequoia Lodge®

Du finder en række gode Disneyland Paris tilbud her. Du kan også læse om andre turisters erfaringer fra Disney's Sequoia Lodge® på Tripadvisor eller Zoover. Prøv også Wikipedia, som forklarer om hotellets historie på engelsk. Se flere gode tilbud på Disneyland Paris hoteller med Paris.dk.

Læs om flere vilde tilbud på Disneyland® Paris

Område: