Transport til og fra Orly lufthavnen i Paris

Læs alt om transport til og fra Orly lufthavnen i Paris. Med tog, bus og taxi.

Med tog:
Vælger du at tage toget fra Orly lufthavnen kan du benytte dig af både RER B og RER C. Toget kører dog ikke helt til lufthavnen, og du skal derfor tage en shuttlebus eller -tog til den nærmeste station.

Hvis du vælger at tage RER C skal du tage en shuttlebus fra udgang F eller G til stationen Pont de Rungis, hvorfra du tager RER C mod Pontoise, Versailles eller Saint-Quentin-en-Yvelines.

Hvis du hellere vil med RER B tager du ORLYVAL shuttle train fra udgang A eller K til Antony og tager RER B mod Mitry-Claye eller Aéroport Charles de Gaulle videre til bl.a. Gare du Nord, hvor der er tog- og metroforbindelser til hele Paris.

Turen til centrum tager omkring 35 minutter.

Læs mere om togforbindelserne til og fra Orly lufthavnen.

Med bil:
I Orly lufthavnen finder du masser af biludlejningsfirmaer i begge terminaler, og du kan derfor roligt leje en bil hjemmefra, så den står klar til dig, når du ankommer til lufthavnen. Du kommer til centrum af Paris med motorvej A106 og A6.

Udregn den nærmeste rute til og fra lufthavnen fra din destination.

Med taxa:
Vælger du at tage en taxa til centrum af Paris kan du let praje en ved udgang B eller M. En tur med taxa til centrum af Paris koster i dagtimerne omkring € 35. Skal du til en af Paris’ forstæder skal du praje en taxa ved udgang B eller L.

Læs mere om taxa til og fra Orly lufthavnen.

Med bus:
Bus er et godt og billigt alternativ til taxa. Fra Orly lufthavnen går der flere forskellige busser til centrum af Paris. Der er både lokale bybusser og specielle AirFrance busser. Bybusserne koster € 1.60 og er klart de billigste.

Fra Orly lufthavnen kan du også tage en shuttlebus til Disneyland Paris. Turen tager ca. 45 minutter.

Læs mere om busforbindelserne til og fra Orly lufthavnen i Paris.

Praktisk info: